Deelnemers

Braam-websiteBraam Assurantiën
Een ondernemer wil fulltime bezig zijn met ondernemen en verdiept zich niet in de risico’s die het ondernemen met zich meebrengt. Het bestuderen van verzekeringspapieren, clausules of polisvoorwaarden om te zien of de risico’s goed afgedekt zijn, blijft achterwege. Ik ben Jarko Hagemans, partner bij Braam Assurantie & Advies. Ik richt me op ondernemers en ondersteun de ZZP-er en MKB-er in het verkrijgen van inzicht in wat werkelijk de risico’s zijn en welke dekkingen echt nodig zijn voor de onderneming en de ondernemer.

 

Buro StaalBuro-Staal-website
Rosanne van Buro Staal bouwt websites en webshops voor ZZP’ers en MKB. Naast het bouwen, geeft ze ook strategisch advies. Veel bedrijven weten alleen dat ze een nieuwe website willen, maar niet welk doel de website moet hebben. De drempel voor het laten maken van een nieuwe website ligt vaak hoog, omdat bedrijven niet goed weten wat ze met de teksten en afbeeldingen aan moeten. Moeten ze die zelf regelen, laten ze die maken of plukken ze die ergens van internet? Rosanne verlaagt die drempel en bouwt een website die geld oplevert voor het bedrijf doordat de site goed gevonden wordt én onweerstaanbaar is.

 

DB-Telecom-websiteDB Telecom
Een telecomspecialist. En niet zomaar één! Bepakt met een rugzak vol met ervaring, zetten wij sinds 1995 met ons team van ruim 65 medewerkers alles op alles om organisaties en haar medewerkers in staat te stellen optimaal te communiceren. Door het leveren van een communicatieoplossing die past als een maatpak stellen wij organisaties in staat efficiënter te gaan communiceren, gelukkigere medewerkers en meer tevreden klanten te krijgen. Onze wil om hier de beste in te zijn, heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot een van de grootste telecomspecialisten.

 

De Lijster Administraties & Belastingen
De-LijsterBij ons kunt u terecht voor alle financiële diensten en adviezen, waaronder het opstellen van een ondernemingsplan, het voeren van de (loon- en salaris)administratie, en het verzorgen van belastingaangiftes. Bij ons bent u geen nummer; wij zien eerst de ondernemer en daarna de cijfers. Wij zijn al bijna 20 jaar het vertrouwde adres voor financiële dienstverlening voor MKB-ondernemers en particulieren in het Westland en daarbuiten. Klein genoeg om u persoonlijke aandacht te geven en groot genoeg om dienstverlening te bieden van hoge kwaliteit.

 

Fotolabel-website

Fotolabel
Mijn passie is het maken van professionele foto’s die voor altijd in je geheugen blijven hangen. Dat kunnen foto’s zijn van een geboorte, je trouwdag, of een shoot met vriend(inn)en, familie of je geliefde. Foto Label staat voor hoogwaardige kwaliteit foto’s, waarop de mooie momenten in je leven met de juiste sfeer en uitstraling vastgelegd worden. Mijn reportages vallen op door de frisse uitstraling en unieke locaties. Op zoek naar exclusieve en sfeervolle foto’s van je producten, bedrijf of medewerkers voor een folder of website? Ook daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres.


ITea SolutionsITea-Solutions-website
ITea Solutions is de externe “ICT afdeling” voor MKB bedrijven en ZZP’ers. Wij beheren computers, netwerken en servers voor een vast bedrag per maand. Hetzelfde geldt voor de ondersteuning. Dit betekent voor u en mogelijke medewerkers geen drempel om contact met ons op te nemen voor technische vragen en problemen en daarnaast geen hoge factuur achteraf voor de organisatie. Verder leveren wij alle denkbare ICT oplossingen en producten voor de klant en als wij niet kunnen leveren, helpen wij de klant de juiste leverancier te vinden. Wij zijn hun ICT afdeling, korte lijnen en met een persoonlijke klik.

 

Lowa-Design-websiteLowa Design
Lowa Design ontwerpt met veel passie en plezier een eigentijds logo of een passende huisstijl voor je bedrijf. Een sterke huisstijl brengt in één oogopslag de juiste boodschap. Een sterk logo schept vertrouwen in jouw bedrijf, producten of diensten. Daarnaast denkt Lowa Design óók op langere termijn graag met je mee op het gebied van reclame voor jouw bedrijf.

 

Mano-Destra-grootMano Destra
Begonnen vanuit een passie voor uw vak en plots heeft u een eigen onderneming. En nu, wat is het vervolg? Wilt u een stap verder met uw onderneming? Hiermee doel ik niet perse op groter groeien, maar vooral op professionaliseren, meer rendement behalen en/of uzelf en uw personeel ontwikkelen. Mano Destra (Italiaans voor rechterhand) ondersteunt ondernemers bij het verder ontwikkelen van hun onderneming. Dit doet zij door de stand van zaken inzichtelijk te maken en concrete richting en handvatten te geven aan doelen, zodat u de stap voorwaarts kunt maken. In deze ‘quickscan’ komen zaken aan bod zoals de financiën, personeel en organisatie, strategie, uw doelgroep, de markt en uzelf als ondernemer. Roebi Weterings van Mano Destra staat voor een praktisch en resultaatgericht advies en ondersteuning met oog voor u als ondernemer.

 

Remy Steijger Digital MarketingRemy-Steijger-website
Bereik de juiste doelgroep met zo min mogelijk tijd en kosten. RSDM helpt het bedrijfsleven op weg in het digitale tijdperk. We geven persoonlijk advies, verzorgen sociale media workshops en bouwen gebruiksvriendelijke websites. We kunnen ook het beheer van sociale media uit handen nemen, de prestaties online monitoren en acties op Facebook opzetten. Ook voor openbare klantbeoordelingen, adverteren op sociale media, contentcreatie, uitleganimiaties en vindbaarheid in Google ben je bij ons aan het juiste adres.

 

StartMeUp-websiteStart Me Up
StartMeUp is een netwerk van startende ondernemers die elkaar iets gunnen. Kennis, kunde en business met elkaar delen, daar geloven wij in. Wij stimuleren starters om in elkaar te investeren. Door ervaringen met elkaar uit te wisselen, elkaar opdrachten te gunnen en daar soms samen mee aan de slag te gaan. Zo werken we samen aan een vruchtbare toekomst!

 

Uitgeverij West MediaWestmedia-Uitgevers-website
Uitgeverij West Media is uitgever van Het Hele Westland, Maassluise Courant, De Lierenaar, De Schakel Midden- Delfland, Hoekse Krant, Monsterse Courant, Rozenburgse Courant en VELO Nieuws. We zijn een jonge uitgeverij van lokale en regionale huis-aan-huiskranten, met jarenlange ervaring en kennis met betrekking tot het maken van lokale nieuwsbladen.